• News

Kabar

  • Dibandhingake karo kendharaan listrik tradhisional, apa kaluwihan sepedha listrik?

    Sepedha listrik wis dadi sarana transportasi sing ora bisa ditindakake kanggo lelungan jarak cendhak ing saben dinane.Iku trep banget kanggo commuting kanggo metu saka karya utawa lelungan.Ing taun-taun pungkasan, mundhake sepedha listrik wis nyebabake kenaikan lelungan.Potensi kasebut ora bisa ditebak, lan ...
    Waca liyane
  • Women’s Cycling History

    Riwayat Sepeda Wanita

    Sanadyan sepedha wis ana wiwit awal abad kaping 19, dheweke dianggep minangka cara transportasi lan luang sing murni maskulin.Ing wektu iki wanita banget diwatesi ing carane lan ngendi padha bisa pindhah liwat donya.Iki utamané bener kanggo wanita kelas menengah lan ndhuwur sing ...
    Waca liyane
  • How to adjust your gears

    Carane nyetel pindah

    Yen sampeyan nemokake angel kanggo milih gear mancal Insync sampeyan mbutuhake sawetara pangaturan.Yen ana adjuster kabel ing awak tuas gear, utawa awak derailleur, sekrup ...
    Waca liyane
  • A quick safety check

    Priksa safety cepet

    Numpak sepedha listrik anyar lan nyopir.Iku apik banget kanggo nindakake sawetara mriksa sadurunge saben kulo.Priksa manawa kabeh nyenyet!Kacang roda utawa cam rilis cepet.Priksa manawa sadel lan stang iku tenan lan dhuwure cocok kanggo sampeyan.Priksa manawa stang muter f...
    Waca liyane
  • Keeping Lubed Up

    Terus Lubed Up

    Sepeda sampeyan butuh pelumasan biasa supaya bisa mlaku kanthi lancar lan nyuda nyandhang komponen.Kaping pisanan, sadurunge nglamar pelumas, sampeyan kudu ngumbah sepedha listrik lan njaga sepedha listrik.Nalika nerangake pelumasan, barang sing paling penting yaiku rantai sampeyan.Yen rasane garing...
    Waca liyane
  • We will attend 30th of CHINA CYCLE SHOW in 2021

    Kita bakal rawuh ing CHINA CYCLE SHOW kaping 30 ing 2021

    Kita bakal rawuh kaping 30 CHINA CYCLE SHOW ing 2021, Booth Kita Nomer D1323, We njupuk Eleven model anyar kanggo nuduhake, Welcome vistors teka lan mriksa model anyar kita.Kita yakin model anyar sing darmabakti lan apik tenan bakal nggawe sampeyan rumangsa kemampuan R&D sing kuwat banget ing tim kita.
    Waca liyane
  • Does Electric Bikes really reduce the Climate Warming?

    Apa Sepeda Listrik pancen nyuda Pemanasan Iklim?

    Amarga akeh bukti sing nuduhake pengaruh iklim sing gedhe banget kanggo manungsa, akeh sing golek cara kanggo nggayuh tujuan iklim.Transportasi minangka salah sawijining faktor sing paling gedhe sing nyebabake gas omah kaca.Mulane, ana akal yen nggoleki cara kanggo nambah ...
    Waca liyane
  • New Electric Utility Cargo Bikes Came Out

    Sepeda Kargo Utilitas Listrik Anyar Metu

    Bikes Cargo Utilitas Listrik Anyar Teka Kita seneng ngumumake manawa ebike kargo lemak utilitas pisanan kita dirilis ing dina iki.Kanthi fitur cerdas lan inovatif, FATGO kita minangka pasukan bisu sing ...
    Waca liyane
  • Geared Hub Motors Vs Gearless Hub Motors

    Geared Hub Motors Vs Gearless Hub Motors

    A motor hub langsung-drive kuat Ana rong jinis utama hub Motors saiki ing pasar: geared lan gearless hub Motors (gearless hub Motors uga disebut "direct drive" hub Motors).Amarga lack of Gir, langsung drive hub Motors sing luwih prasaja saka loro, supaya kita bakal miwiti karo thos ...
    Waca liyane
  • The Myth 0f Ebike Wattage

    Mitos 0f Ebike Wattage

    Saklawasé saben eceran sepedha listrik lan kit konversi ebike kadhaptar ing tingkat daya tartamtu, kayata ''500 watt sepeda gunung listrik'' utawa ''250 watt kit konversi ebike'', nanging asring rating daya iki mblusukake utawa mung. jelas salah.Masalahe yaiku produsen ora nggunakake ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita: