• FAQs

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Kepiye carane bisa visit ing kana?

A: Pabrik kita dununge ana ing WUXI City, China.

P: Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Biasane, kita njaluk 30% sadurunge T / T sadurunge, saldo sing kudu dibayar sadurunge dikirim, utawa 100% kanthi konfirmasi L / C sing ora bisa dibayangke yen bisa dideleng. Kita uga nampa pembayaran kanggo ditransfer liwat SINOSURE

P: Apa aku bisa duwe produk sing disesuaikan?

A: Ya, Syarat sing disesuaikan karo warna, logo, desain, paket, tandha karton, manual basa sampeyan, dll.

P: Jam pinten kiriman?

A: Bakal udakara 45 dina kanggo ngrampungake pesen. Nanging wektu sing pas kanggo kahanan sing nyata.

P: Apa bisa nyampur macem-macem model ing sak wadhah?

A: Ya. Model beda bisa dicampur ing sak wadhah.

P: Apa aku bisa njupuk conto?

A: Kita diajeni kanggo menehi conto kanggo mriksa kualitas. Sampel kanggo saben model kudu ana siji potong.

Q. Apa istilah pengepakan sampeyan?

A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe hak paten sing sah, kita bisa ngemas barang ing kothak merek sawise entuk surat otorisasi.

Q. Apa sampeyan duwe stok e-sepeda?

A: Ora, kanggo njaga kualitas, kabeh pit sepedha anyar bakal diproduksi miturut pesanan sampeyan, kalebu conto.

Q. Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.

P. Apa kabijakan conto sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake conto yen wis siyap bagean, nanging pelanggan kudu mbayar biaya conto lan biaya kurir.

Q. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim

P: Kepiye nggawe bisnis dadi hubungan jangka panjang lan apik?

A: 1. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif kanggo njamin bathi pelanggan;
2. Kita ngurmati kabeh pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi lan pira bayarane kanggo bisnis kasebut.

 

P: Suwene suwene masa garansi sampeyan?

A: Garansi winates rong taun. Yen ana masalah, kita bakal nyedhiyakake suku cadang anyar lan nuntun sampeyan ndandani kanthi video.

P: Kepiye babagan kemampuan R&D lan skala pabrik?

A: Kita duwe 10 tim R&D insinyur sing kuat lan ngluncurake 4 model anyar saben 6 wulan.

Pengin kerja sama kita?


Kirim pesen menyang kita: