• About Us

Babagan Kita

Jsimi ---- Produksi lan Manufaktur sepeda listrik

SEJARAH

gct

Didirikan ing 2013, Jiangsu IMI duwe pengalaman luwih saka 8 taun ing produksi lan distribusi sepeda listrik. Minangka perusahaan, ngupayakake kualitas lan terus ngupayakake pembangunan, IMI terus investasi ing fasilitas sing gegandhengan karo produksi. 

Ing wulan Maret 2018, Perusahaan nandur modal anyar kanggo nglumpukake kapasitas produksi.

Ing wulan Mei 2018, Perusahaan mbukak pabrik lukisan, nganggo rong baris lukisan otomatis, Pabrik lukisan dirancang kanggo ngladeni lukisan sepeda lan e-bike biasa tengah lan kelas menengah, bisa dadi reputasi apik ing antarane para klien.

Saiki IMI udakara 60 karyawan. Kanggo terus ngembangake lan nambah katrampilan para buruh lan para insinyur, Perusahaan nggawe kelas pelatihan sing komprehensif.

Kanthi investasi lini produksi nomer loro, kapasitas IMI mundhak dadi 50.000 E-sepeda saben taun.

MISI

Produksi Perusahaan kalebu gaya e-pit sing beda. Kanggo njamin kualitas produk, kita duwe kontrol ing saben tataran produksi - saka bangunan rodha, liwat komponen lukisan, kanggo Déwan pungkasan pit listrik ing baris kumpul.

Perusahaan R&D, desain lan pengadaan perusahaan ing omah nyedhiyakake keluwesan sing signifikan kanggo para pelanggan.
Saiki, IMI ngasilake luwih saka 20.000 sepeda elektronik saben taun, ing endi luwih saka 10.000 sepeda motor yaiku sepeda kutha listrik, sing dadi perusahaan ing antarane eksportir sepeda paling gedhe ing wilayah kasebut. Kanggo njamin kepuasan klien maksimal, saben e-sepeda diproduksi sesuai karo standar kualitas Eropa lan Amerika Serikat.

IMG_4774

VISI LAN NILAI

Visi kita yaiku terus-terusan ngasilake lan ngirim produk inovatif berkualitas tinggi sesuai karo standar Kualitas, lan dadi mitra sing disenengi karo para pelanggan.

Nilai Kita yaiku: Inovasi, Ambisi, Kredibilitas, Profesionalisme

We welcome pelanggan saka kabeh ndonya ngunjungi kita kanggo layanan OEM lan ODM.


Kirim pesen menyang kita: