ELECTRIC BIKE
ELECTRIC CARBON BIKE
FAT TYRE ELECTRIC BIKE

Babagan Kita

JIANGSU IMI ABOUT
AS

Didirikan ing 2013, Jiangsu IMI duwe pengalaman luwih saka 8 taun ing produksi lan distribusi sepeda listrik. Minangka perusahaan, ngupayakake kualitas lan terus ngupayakake pembangunan, IMI terus investasi ing fasilitas sing gegandhengan karo produksi.

Ing wulan Maret 2018, Perusahaan nandur modal anyar kanggo nglumpukake kapasitas produksi.

  • Founded in 2013, Jiangsu IMI has more than 8 years’ experience in the production and distribution of electric bicycles.Founded in 2013, Jiangsu IMI has more than 8 years’ experience in the production and distribution of electric bicycles.

    SEJARAH

    Didirikan ing 2013, Jiangsu IMI duwe pengalaman luwih saka 8 taun ing produksi lan distribusi sepeda listrik.

  • IMI Company is to make the better quality electric bicycles for personalized transportation. With the deeply cooperation with cutting-edge technology, we can supply the latest fashionable electric bike in the global. We guarantee the stability of our new technology.IMI Company is to make the better quality electric bicycles for personalized transportation. With the deeply cooperation with cutting-edge technology, we can supply the latest fashionable electric bike in the global. We guarantee the stability of our new technology.

    MISI

    Perusahaan IMI kudu nggawe sepeda listrik sing luwih apik kanggo transportasi khusus. Kanthi kerja sama banget karo teknologi canggih, kita bisa nyedhiyakake sepeda listrik modis paling anyar ing global. Kita njamin stabilitas teknologi anyar.

  • Our vision is to constantly produce and deliver high quality innovative products in line with the Quality standards, and to be a preferred partner to our customers.Our vision is to constantly produce and deliver high quality innovative products in line with the Quality standards, and to be a preferred partner to our customers.

    VISI LAN NILAI

    Visi kita yaiku terus-terusan ngasilake lan ngirim produk inovatif berkualitas tinggi sesuai karo standar Kualitas, lan dadi mitra sing disenengi karo para pelanggan.

PRODUK FITUR KAMI

FITUR
PRODUK FITUR
PRODUK

Kita nyedhiyakake macem-macem mancal listrik; kayata sepeda kota listrik, sepeda gunung listrik, sepeda balap listrik, sepeda kargo listrik, sepeda listrik lipat lan sepeda lemak listrik lsp.

PRODUK KAMI

KOTA E-BIKE PRODUK
kita

Sepeda listrik nggedhekake tenaga pedal lan kemampuan sampeyan nindakake lan ndeleng luwih akeh. E-sepeda antik bisa dadi luwih bisa. Cepet lan lancar, kanthi tenaga sing bisa diramal, gampang dikontrol lan batere dicopot tahan lama sing bisa diisi maneh ing outlet omah.

  • SALE
    48V Folding E-Bike

    48V Lipat E-Bike

    Kecepatan paling dhuwur 12 mil saben jam, bobote udakara 20 kilogram lan batere lithium fosfat sing bisa diisi nganti 20 menit. Kendaraan kasebut minangka jinis sepeda listrik anyar, nggabungake kaluwihan dual saka sepeda lipat lan sepeda listrik.

  • SALE
    36V Folding E-Bike

    36V Lipat E-Bike

    Sepeda listrik lipat elegan kanthi ton aksesoris anyar, nganyarke motor 350 watt, batere 48v 10,4ah sing kuat lan tahan lama, rem disk.

PRODUK KAMI

Lipat E-Bike PRODUK
kita

Sepeda lipat listrik tuwuh ing lurung-lurung ing kutha, ing sepur lan bus, lan ing gedung kantor lan lorong apartemen kanthi alesan sing apik. Pancen angel ngalahake penak sepedha sing asli ora bisa dilebokake ing sangisore meja sampeyan — nanging bisa uga nggawe perjalanan luwih cepet lan kurang pajak. Luwih akeh perusahaan sing rame nggawe mesin mini-komuter paling utama. Mangkene sing kudu digoleki nalika sampeyan pengin sepeda kompak nalika lelungan multimodal utawa nyimpen ing apartemen — lan uga plancongan dawa.

  • SALE
    7 speed E-Bike

    7 kacepetan E-Bike

    Sepeda listrik listrik yaiku sepeda elektronik sing kuat kanthi bentuk bingkai listrik sing apik. E-bike gampang banget dioperasikake.

  • SALE
    11 speed E-Bike

    11 kacepetan E-Bike

    Sampeyan bisa ngontrol tampilan LCD Warna sing ngidini sampeyan mutusake babagan pitulungan sing dibutuhake, nggawe Roadstar ora mung cocog karo flat, nanging uga lanskap sing luwih bukit.

PRODUK KAMI

Sepeda E-gunung PRODUK
kita

Sepeda gunung listrik minangka sing sampeyan wis seneng babagan nunggang trek, nanging luwih akeh. Kacepetan luwih akeh. Kekuwatan luwih akeh. Jarak liyane. Wilayah liyane. Nanging Rail malah luwih saka iku — yaiku sepeda gunung listrik sing menehi sesambungan sing luwih apik karo jalur kasebut. Sepeda gunung sepindah listrik kanggo nguatake tenaga pedal nalika nambah rasa seneng sing bakal sampeyan lakoni. Luwih adoh, pindhah luwih cepet, lan mbukak luwih akeh panggonan ing e-MTB. Iki minangka e-bike sing ngidini sampeyan nikmati luwih akeh babagan nggawe sepeda gunung dadi apik.

  • SALE
    Fat E-Bike

    E-Bike Lemak

    Mesin hub mburi 350w sing kuat bisa nyepetake sepeda listrik ban lemu iki kanthi kecepatan nganti 30 km / jam kanthi daya listrik murni 5-7 jam wektu ngisi daya lan desain anti banyu nggawe sepeda tetep luwih gampang.

  • SALE
    Electric Scooters

    Skuter Listrik

    Sepeda listrik EFATI anyar digawe kanggo nelukake kabeh jinis, sing uga nyenengake ing dalan aspal lan ing dalan.

PRODUK KAMI

E-sepeda lemu PRODUK
kita

Ban volume dhuwur ngidini sampeyan ngalami tekanan ban sithik, lan tekanan ban kurang biasane bisa ditrapake kanthi luwih nyaman. Ban sepedha lemu nggawe ide kasebut paling gedhe. Kamangka sampeyan bisa mbukak 60+ psi kanggo pit dalan, 40+ psi kanggo hibrida, lan 20+ psi kanggo sepeda gunung, pit sing lemu ngidini sampeyan numpak ban nganti 5 nganti 10 psi. Sampeyan bakal pengin nambah tekanan kanggo trotoar lan nyopot hawa kanggo nunggang dalan, nanging tekanan ban sing mudhun sacara umum ngidini ban bisa kompres ing bantalan, ngatasi kulo kanggo sampeyan.

  • SALE
    26 INCH E-Bike

    26 INCH E-Bike

    Sepeda kargo listrik sing lengkap kanthi fender, lampu terintegrasi, port pengisian daya USB, lan rak mburi sing serbaguna gedhe.

  • SALE
    20 inch E-Bike

    20 inci E-Bike

    Kita ngrancang Uwal dadi sepeda listrik sing fleksibel. Uwal lumrahe ing macem-macem medan, wiwit plancongan tanpa kendhat, trek monorel off-road nganti tekan firewall ing antarane pabrik anggur.

PRODUK KAMI

Cargo E-bike PRODUK
kita

E-sepeda kargo dilengkapi e-pit multi-guna kanthi fender, lampu terintegrasi, port pengisian daya USB lan bingkai mburi multi-guna. Dilengkapi bingkai paduan aluminium terintegrasi multi-fungsional anyar, nyengkuyung bocah, momotan, masang kranjang.

SERTIFIKASI

PABRIK

  • IMG_4748
  • IMG_4757
  • IMG_4763
  • IMG_4778
  • IMG_4780
  • IMG_4784

Kirim pesen menyang kita: